Make-up


Naast je bruidsjurk en bruidskapsel is de make-up natuurlijk ontzettend belangrijk! Als visagiste zorg ik ervoor dat je op je allermooiste dag straalt, je de hele dag prachtig voelt met een natuurlijke make-up.

Bij de make-up moet je jezelf vooral prettig voelen. Daarom plannen we alvorens een proef make-up. We overleggen samen wat jouw wensen zijn en wat je wel maar ook zeker niet wilt! Ik raad aan dit een aantal weken voor de trouwerij af te spreken.

Op de grote dag zelf kom ik naar je toe of als je het prettig vind, kom je naar de salon. Moeder, schoonmoeder, zus, vriendinnen…ook voor hen is er natuurlijk de mogelijkheid om een make-up aangebracht te krijgen.

Kies je voor het complete bruidsarrangement…..Plan de gezichtsbehandeling  dan 1 of 2 weken van tevoren. Ik zorg ervoor dat je huid een heerlijke boost krijgt en je ontspannen de deur uitgaat! Mocht je kiezen voor de manicure met lakken, dan plannen we deze één dag voor de trouwdag.

Bruidsarrangementen
Bruidsmake-up in de salon €45,00 60 minuten
Proefmake-up en bruidsmake-up in de salon €75,00 120 minuten
Proefmake-up in de salon, bruidsmake-up aan huis €95,00 120 minuten
Compleet bruidsarrangement €190,00
Make-up
Complete dag- of avondmake-up €32,00
Aanvullende behandelingen
Harsen Vanaf €3
Verven wimpers of wenkbrauwen €16,00
Verven wimpers en wenkbrauwen €24,00
Wil je een aanvullende behandeling in combinatie met een gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling? Dan krijg je 30% korting op de aanvullende behandeling.

decleor_sfeer3decleor_sfeer7

Comments are closed