Microdermabrasie


Een Microdermabrasie behandeling geeft je huid snel een mooi resultaat! Je kunt deze behandeling eenmalig ondergaan of voor een nog beter effect, in kuurverband om je huid een flinke boost te geven.

Microdermabrasie is een dieptepeeling waarbij de bovenste dode huidlaag gecontroleerd wordt verwijderd. Dit gebeurt met steriele microkristallen die over de huid worden gezogen. Hierbij wordt op een veilige manier de huid ontdaan van overtollige dode huidcellen zodat er een jongere, frissere huid tevoorschijn komt. De huid wordt aangezet tot vorming van jonge, nieuwe cellen. Door de zuigwerking (vacuüm) wordt de doorbloeding geactiveerd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Na de behandeling voelt je huid super glad aan!

Wat kun je behandelen:

  • Fijne lijntjes
  • Littekens (o.a. na acné)
  • Huidveroudering
  • Pigmentvlekken (niet hormonaal)
  • Onzuivere huid, grove poriën
  • Verslapte huid
  • Rokershuid, slechte doorbloeding
  • Preventief voor alle huidtypen
  • Futloze huid
  • Zonbeschadigde huid
De behandeling

De behandeling vindt plaats op een gereinigde huid. De tijdsduur en de sterkte van de behandeling is afhankelijk van jouw huidconditie en de indicatie. Ter afsluiting wordt een voedend masker (of als extra een collageenvliesmasker) toegepast en aangepaste huidverzorging. Na de behandeling kan jouw huid door de versterkte doorbloeding warm aanvoelen en wat rood zien. Dit heeft overigens geen effect op je dagelijkse bezigheden. Omdat de aanmaak van nieuwe cellen word gestimuleerd, komt het wel eens voor dat de huid lichtjes gaat schilferen.

Ná de behandeling

Doordat er een laagje van je huid is afgeslepen, worden werkstoffen veel beter opgenomen. Profiteer daarvan! Gebruik thuis goede producten met hoogwaardige werkstoffen. Omdat jouw huid nu gevoeliger is voor zonlicht, is het advies om gedurende 14 dagen vóór en 14 dagen ná de behandeling uit de directe zon te blijven en een sunblock te gebruiken. Zwemmen en sauna tijdens een kuur raad ik af.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig

Dit is per persoon verschillend. Microdermabrasie is toepasbaar als éénmalige behandeling eventueel in combinatie met een gezichtsbehandeling (preventief) of als kuur. Een meer problematische huid vraagt meerdere opeenvolgende behandelingen. Ook als we ouder worden, vertraagd onze celdeling waardoor we vaak meerdere behandelingen nodig hebben.

In kuurverband: 1 maal per week, gedurende 5 weken of langer. Een minikuur is ook mogelijk in geval van een flinke boost van jouw huid: 3 maal in 10-14 dagen. Na de kuur kun je de behandeling eenmaal per maand herhalen indien je de verkregen resultaten wenst te behouden.  Bijzonder is dat je met de microdermabrasie meerdere huidproblemen in 1 keer kunt aanpakken.

Tarieven
Gezicht €77,00
Gezicht en hals €87,00
Gezicht, hals en decolleté €97,00

Bij een kuur van 5 keer krijg je de 6e keer gratis!

Comments are closed